Unde punem televizorul?

Unde punem televizorul?

Unde punem televizorul?

Il gasim in aproape fiecare camera, da, este vorba despre televizor. Poate pare greu de crezut, dar TV-ul nu este un obiect atat de usor de integrat intr-un spatiu. Gasirea unui loc potrivit pentru acesta nu este chiar simplu, pentru ca trebuie sa arate si bine si sa sustina in acelasi timp si greutatea acestuia.


Spre deosebire de obiectele de decor spre exemplu, televizorul nu are un aspect cald si natural. El este o piesa electronica de mari dimensiuni in unele cazuri si nu se potriveste tot timpul cu restul camerei. El poate creea o senzatie de artificial si rece, fiind greu de estompat daca vrem sa-l integram intr-un decor clasic, elegant sau romantic.


In ultimii ani, tehnologia in materie de televizoare s-a dezvoltat foarte accelerat, acesta devenind o parte importanta din viata noastra de zi cu zi. In majoritatea cazurilor il vom regasi cu siguranta in camera de zi, dar il putem gasi si-n dormitoare, bucatarii sau chiar in baie.

Masa TV Suceava

Televizorul asezat pe comoda

Nu este chiar simplu sa gasim o comoda potrivita pentru televizor. Comodele prin definitie sunt mai mult decat o simpla masa de televizor. Acestea au triplu rol si anume pentru depozitare, decorare a peretelui si sustinere a greutatii televizorului.
Noi, cei de la Occident Design, va recomandam cu drag Masa TV Pisa. Fiind realizata din MDF Vopsit, aceasta comoda pentru televizor alba se va potrivi in orice decor clasic si elegant. Ca un plus major, dimensiunile comodei sunt reclabile, astfel putem noi sa alegem o lungime care vrem intre 160cm si 273cm. Putem alege daca vrem intreg peretele acoperit de aceasta comoda sau doar o parte din el. Se va adapta cu siguranta nevoilor dumneavoastra.

Inconjurati TV-ul cu rafturi

Daca doriti ca televizorul dumneavoastra sa fie inconjurat cu mobilier, atunci rezolvam doua probleme dintr-un foc. Vom avea mai mult spatiu pentru depozitarea obiectelor dragi sau pentru carti.
Astfel, va putem recomanda Livingul Euforia, care o sa va completeze cu stil, eleganta si rafinament livingul dumneavoastra. Materialele folosite in fabricarea acestui Living Euforia sunt lemnul masiv si MDF. Puteti fi sigur de faptul ca acest living o sa-l aveti pe viata deoarece s-au folosit materialele cele mai de calitate de pe piata. Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa-l stergeti de praf, sa-l admirati si dupa cum spune si numele, sa-l adorati!

Cabinet TV Suceava

O alta recomandare ar mai fi Cabinetul TV Dantela, care contine suportul Tv cu 3 rafturi si 4 sertare si un corp suspendat cu oglinda. Este realizat din lemn, MDF și PAL, ideal in camerele de zi sau living oferind camerei o tema moderna si eleganta.

Pune o rama de tablou peste televizor

Puteti alege si aceasta varianta. Astfel, TV-ul dumneavoastra va putea confundat cu usurinta cu un tablou, astfel puteti pune de pe YouTube spre exemplu orice peisaj doriti sa apara in acest "tablou" modern.

Va asteptam in sa admirati in showroom-ul nostru din Radauti si Suceava console tv, cabinete tv, mese pentru televizor etc si cu siguranta veti gasi ceva pe placul dumneavoastra, fie ca aveti gusturi moderne sau clasice.

Posted on 06-04-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next