Cum integram imprimeul floral in amenajarea camerelor

Cum integram imprimeul floral in amenajarea camerelor

Cum integram imprimeul floral in amenajarea camerelor

Multi dintre noi nu stim cum sa amenajam o casa cu imprimeuri florale, de aceea decidem sa le evitam. Incercand sa armonizam decorul, ne temem ca am putea exagera daca optam pentru prea multe ornamente florale.

6 motive pentru care-ti poti amenaja locuinta cu imprimeuri florale

1. De regula, imprimeurile cu flori au la dispozitie o cromatica pe care o poti folosi ca si baza in amenajarile unei incaperi. Alege obiecte de mobilier, covoare si decoratiuni si in functie de culorile modelului floral.

2. Imprimeurile sunt usor de asortat cu alte elemente florale. Acestea se potrivesc bine cu modelele in dungi dar si cu bulinele mici sau animal printul. Totul depinde de incapere.

3. Imprimeurile florale adauga o nota de prospetime incaperii mai ales daca lipsesc din peisaje ghivecele sau plantele.

4. Acestea vor atrage privirea cu usurinta. Ajuta-te de acest lucru pentru a scoate in evidenta anumite locuri din incapere.

5. Daca ai ajuns la concluzia ca vrei sa incluzi in decorul casei tale si imprimeurile florale, atunci afla ca ai la dispozitie o paleta larga de marimi, stiluri si culori.

6. Florile in general au un efect puternic asupra bunastarii noastre si au rolul de a ne inveseli. Putem transforma cu usurinta o incapere rece in una calda si primitoare.


Cum sa realizezi un decor floral elegant si echilibrat in acelasi timp

In acest caz, excesul nu are un efect pozitiv, ci va incarca inutil spatiul. Foloseste cu masura detaliile florale. Nu incarca spatiul din living spre exemplu cu tapet cu flori, covor cu flori, perne cu flori si canapea cu tapiterie inflorata.
Creste cu timpul "doza" de flori din camera pentru a te putea obisnui. Alege prima niste perne colorate cu flori sau un covor cu flori. Pasii mici sunt cheia succesului.

Daca dorim ceva subtim, putem sa alegem imprimeurile cu flori mici in detrimentul celor cu flori mare, dar trebuie sa stii si faptul ca florile mari au un aer mult mai modern decat cele mici.

Exista numeroase idei si cai prin care putem sa introducem in stilul nostru modelul floral, depinde doar de tine cum alegi sa o faci. Fie ca mergi la sigur cu o husa de canapea, o cuvertura, un model de tapet cu flori etc este important sa creezi un spatiu aerisit si echilibrat in camera.

Va asteptam in showroom-ul nostru din Radauti sau Suceava pentru a va delecta privirile cu gama de canapele cu flori, taburete cu flori, tablouri cu maci etc.

Posted on 08-04-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next