Masa de Cafea Wood - eleganta si simpla in acelasi timp

Masa de Cafea Wood - eleganta si simpla in acelasi timp

Masa de Cafea Wood


Micile elemente de decor sunt adesea imprimate in stilul familiilor sau a unei persoane in amenajarea living-ului. Unele mici accesorii utile dintr-o camera o pot goli pe aceasta de sens sau satisfactie. Unii dintre noi suntem atrasi de alb, altii de crem sau de culorile mai puternice.

Daca o partea din micile tale placeri o reprezinta cafeaua ai putea fi de fiecare data tentat sa o bei la birou in fata calculatorului sau daca te grabesti pe coltul unei mese din living sau bucatarie.
Masuta de Cafea Wood a fost gandita nu doar ca un simplu obiect de decor, nici de dragul de a adauga un nou tip de mobilier in casa. Ca si scurt istoric, masutele de cafea au fost inventate de un american care detinea o fabrica de mobila in 1920 si a scurtat picioarele unei mese de sufragerie pentru a o face mult mai potrivita petrecerii pe care sotia acestuia o pregatea.

masuta cafea wood
Cafeaua a fost descoperita in Etiopia la inceputul erei medievale, dar e greu de spus in ce conditii sau cand exact a inceput consumul cafelei. In istorie, a existat si un declin al cafelei pana recent, pentru ca era privit ca un obicei vintage pe care generatia din 1980 nu o agreea. Cafeaua a trebuie sa fie reinventata pentru a raspunde tuturor gusturilor.

Masuta de Cafea Wood este asezata pe trei picioare din lemn disponibile intr-o gama variata de culori si dimensiuni. Acestea nu numai ca asigura un echilibru fizic perfect, dar ofera si o incarcare pozitiva a decorului. Este tot ce ai nevoie pentru a da un refresh gandurilor dar poti sa faci chiar si un mic colt creativ in casa ta fara a fura prea mult din spatiu daca acesta este limitat.

masuta cafea wood
Forma rotunda a blatului ofera o fluiditate eleganta in general si o ambianta primitoare.
Confortul unei persoane creste care putem reduce factorii de stres si sa-i inlocuim cu lucruri relaxante sau de destresare.


Aceasta masuta de cafea nu face partea din gama masutelor de lux, este un obiect cu dubla utilizare practic si potrivit pentru orice buzunar. Va asteptam in showroom-ul nostru din Radauti sau Suceava pentru a va delecta privirile cu gama noastra de masute de cafea din lemn masiv, masute de cafea din sticla, masute de cafea din mdf etc. Pana atunci, nu uitati sa vizitati si sectiunea de pe site unde veti vedea o partea din colectia noastra de mese.

Posted on 16-04-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next