Lampile de podea

Lampile de podea

Lampile de podea

Un impact mare asupra atmosferei unei camere poate fi data de o lampa de podea. Aceasta are atat rol decorativ cat si practic. Datorita inaltimii lor pot ilumina cu succes colturile intunecare ba chiar pot incalzi tonul camerei. Acestea pot fi de asemenea folosie atunci cand vrem sa citim sau in alte sarcini in care avem nevoie de lumina.

Ce inaltime are o lampa de podea?

In acest caz, trebuie sa avem in vedere si locul unde o sa amplasam lampa dar si functia pe care o dorim sa o aiba. Nu neglijati nici inaltimea mobilierului din jur. O lampa care va ajuta la citit nu trebuie pusa prea sus de exemplu. O lampa care vrem sa ne ilumineze un colt intunecat sau o camera de dimensiuni mici va trebuie sa fie putin mai inalta. Ele nu trebuie sa acapareze mobilierul pe care-l avem prin dimensiunea exagerata sau sa va incurce cand va deplasati prin camera.

lampadar arc suceava

Ce stil de lampa de podea sa alegem?

Aceasta alegere va depinde in mod special de stilul camerei pe care-l aveti si de asemenea pentru functionalitatea pe care lampa trebuie sa o indeplineasca. O camera decorata in stil traditional i s-ar potrivi o lampa de podea inalta pe picior. Daca stilul camerei este modern, un trepied s-ar asorta foarte bine sau de ce nu, o lampa arcuita. Nu neglijati abajurul sau becul pe care-l folosi pentru ca sunt la fel de importante.

Unde putem amplasa lampire?

Aici suntem intr-un fel conditionati de prizele din camera. Evitati sa intindeti cablul electric in intreaga camera deoarece nu este deloc estetic sau practic. Va puteti impiedica de acesta si rani in unele cazuri. O lampa cu arc spre exemplu o putem plasa intr-un colt al camerei pentru a nu fi deranjanta. Lampile mai mici le putem pozitiona cu usurinta langa pereti sau mobilier.

Noi cei de la Occident Design dispunem de o gama variata de articole de iluminat inclusiv lampadare, veioze, candelabre clasice, candelabre moderne etc. Va asteptam in showroom-ul nostru din Radauti sau Suceava mobila eleganta unde puteti admira intreaga noastra gama de mobilier.

Posted on 17-04-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next