Idei de amenajare in tonul verii

Idei de amenajare in tonul verii

Idei de amenajare in tonul verii

Vara este anotimpul perfect pentru a redecora sau amenaja locuinta. Fie ca dispunem de un spatiu mare sau mic, schimbarile pe care urmeaza sa le facem vor afecta starea de spirit generala a ta sau a celor dragi din jur. Casa este locul unde ne putem relaxa si are rolul principal de a te face sa te simti cel mai confortabil. Viitoarele tale piese de mobilier pe care le alegi vor contribui la intreaga ta stare de spirit si au rolul de a imbunatati atmosfera din casa.
Ce se poarta vara asta?

Canapeaua sau coltarul colorat

O canapea sau un coltar tapitat intr-o culoare vesele o sa-ti umple cu siguranta spatiul cu un vibe bun si va ajuta in acelasi timp la crearea unui decor luminos si vesel.

Un pat confortabil

Un pat cu o saltea noua este tot timpul o investitie buna. Acesta iti asigura un grad de confort mai ridicat si are in acelasi timp grija sa-ti ofere odihna de care ai mare nevoie. Un pat cu un design frumos va completa cu siguranta decorul camerei si va fi cu siguranta in plus. Noi, cei de la Occident Design, avem o gama variata de paturi complet tapitate, paturi din lemn masiv si paturi matrimoniale disponibile de la pretul de 599 lei. Vezi aici intreaga noastra gama de paturi Suceava si paturi Radauti.


Dulap incapator

Garderoba ta iti va multumi cu siguranta daca-i oferi un spatiu suficient! Un dulap incapator si bine compartimentat te va ajuta sa-ti gasesti mult mai usor hainele in diminetile in care esti in graba. Cu ajutorul acestuia poti pastra un spatiu mult mai organizat.

Zona de dining

Aceasta este zona unde urmeaza sa-ti petreci timp cu cei dragi tie. Fie ca savurati o cafea sau un festin de preparate delicioase, ea trebuie sa va binedispuna intr-un cadru perfect. Occident Design Suceava si Occident Design Radauti va pune la dispozitie o colectie larga de seturi de dining formate din masa plus 6 scaune, masa plus 8 scaune sau masa plus 12 scaune atat din lemn masiv cat si din MDF. Vezi aici intreaga colectie de mese si scaune.

Nu uita sa profiti de orice ocazie ai pentru a cauta inspiratie! Personalizeaza-ti spatiul in care locuiesti cu mici "bucatele" din tine si fii cat mai creativ.

Posted on 19-04-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next