Impact pozitiv cu doar 4 schimbari mici

Impact pozitiv cu doar 4 schimbari mici

Impact pozitiv cu doar 4 schimbari mici

Impactul negativ produs de locuinta asupra mediului, poate fi redus cu usurinta cu ajutorul micilor alegeri pe care le facem. Nu gasim cu usurinta variante ecologice pentru design, dar avem la indemana multe piese mici.

Inlocuieste materialele sintetice cu cele naturale

Daca avem aceasta oportunitate, alegeti materialele naturale in detrimentul celor sintetice. Inul, lana sau bumbacul sunt alegeri potrivite spre deosebire de cele sintetice. Materialele produse din fibre naturale sunt mult mai responsabile in productie decat cele din materiale sintetice.

Alege piese de mobilier rezistente in timp

In acest caz, avem in vedere cliteriul duratei de viata a mobilierului. Alege mobila din lemn masiv cum ar fi un living din lemn masiv in detrimentul unuia realizat din PAL spre exemplu si acesta va rezista foarte bine cu timpul, astfel nu va necesita schimbari in decursul a cativa ani.

Bambusul

O planta care are ritmul cel mai rapid de crestere. Aceasta detine recordul. Anumite specii pot sa creasca si 91cm in decurs de 24 de ore. Aceasta are o capacitate foarte mare de regenerare si astfel devine o materie prima prietenoasa cu mediul inconjurator.


Renuntati la toate articolele de unica folosita

Nu mai sustineti piata farfuriilor de plastic sau a paharelor de plastic! Sticla inlocuieste cu brio pasticul iar bumbacul inlocuieste hartia. Acestea doua pot inlocui cantitatile de deseuri pe care o persoana le produce. Alege o vesela durabila si servetele textile in locul celor clasice din hartie.


Micile detalii fac tot timpul diferenta! Nu uitati ca schimbarea trebuie sa inceapa prima data de la noi pentru a lasa o lume mai curata viitoarelor generatii. Va asteptam cu drag in magazinul de mobila Suceava sau magazinul de mobila Radauti Occident Design pentru a va delecta privirile cu gama noastra de mobila din lemn masiv, dormitoare din lemn masiv sau sufragerii din lemn masiv.

Posted on 22-04-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next