Cinema in living - cum arata o seara de film

Cinema in living - cum arata o seara de film

Cinema in living - cum arata o seara de film

O seara de film daca se tine in sufragerie, nu este un esec. Toata gasca ta se poate aduna in fata TV-ului pentru a putea vedea ultimele episoade din serialul preferat spre exemplu, astfel puteti avea momente pline de distractie si voie buna.

Ca tot sa iasa perfect, noi cei de la Occident Design ne-am gandit sa va prezentam cateva idei de amenajare a living-ului pentru ca tu si prietenii tau sa aveti o seara cat mai placuta si relaxanta

Coltar Suceava

Confortul, cel mai important

Pentru o seara de film cat mai reusita, cel mai important este confortul. Toata lumea trebuie sa aibe o pozitie cat mai confortabila iar in acest caz noi va recomandam sa alegeti un coltar confortabil sau o canapea confortabila cu dimensiuni generoase pentru un cadru perfect. Toata lumea trebuie sa fie relaxata, iar daca spatiul pentru o canapea de dimensiuni mari nu va permite, alegeti fotolii tv sau un sezlong tv.

Suportul sau Consola TV

In cazul acesta, televizorul este in centrul atentiei. Acesta trebuie asezat intr-un loc de cinste, pentru a putea fi admirat de toti cei prezenti. Alegeti o comoda eleganta, avem pe stoc o gama larga de console TV moderne sau console tv din lemn masiv care va vor pune cu siguranta in evidenta decorul. Eventual, pentru a masca TV-ul, alegeti o rama speciala pentru acesta, astfel il veti putea transforma intr-un tablou cu "imagini miscatoare".

Masuta cafea suceava

Masuta de cafea

Cum ar fi seara de film cu prietenii fara o gustare, ceva dulce sau ceva sarat? Pregateste totul inainte ca filmul sa inceapa si aseaza-le pe o masuta de cafea eleganta sau masuta de cafea moderna in ton cu decorul pe care-l aveti. Pentru ca toata lumea de pe canapea sa ajunga la ele, alegeti o masuta de cafea mobila care poate fi usor plimbata prin incapere.


Odata ce totul a fost aranjat si au venit musafirii, nu mai lipseste decat un singur lucru. Ce anume? Distractia si voia buna! Bucurati-va de aceste intalniri cu prietenii si Occident Design va ureaza vizioanare placuta!

Posted on 23-04-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next