3 solutii sa-ti organizezi lucrurile din casa

3 solutii sa-ti organizezi lucrurile din casa

3 solutii sa-ti organizezi lucrurile din casa

O stare de bine generala poate fi data si de o casa organizata. Aceasta te ajuta sa gandesti mult mai limpede si te face sa revii cu drag de fiecare data. Rafturile, cuierele si cutiilie pentru depozitare sunt solutii foarte convenabile pentru a obtine o amenajare aerisita atat functional cat si estetic.

Cutiile de depozitare

Acestea te ajuta sa ascunzi lucrurile pe care nu le vrei imprastiate prin casa si pot infrumuseta in acelasi timp decorul. Alege cutii dreptunghiulare cu capac sau fara, cutii rotunde mici sau mari cu un aspect modern sau vintage. Totul trebuie sa fie in functie de nevoile tale si stilul de amenajare. Cutiile sunt foarte utile pentru a stoca asternuturi, carti, obiecte mici etc. Cu ajutorul lor economisesti mult spatiu in casa pentru ca pot fi asezate cu usurinta una peste alta.

Etajerele

Aceste piese de mobilier versatile pot sa te ajute doar printr-o singura polita sa aduni toate obiectele rasfirate din casa. Etajerele le poti pune aproape oriunde in casa, astfel iti recuceresti spatiul pe care nu il foloseai inainte. Acestea pot fi si elegante cu tonuri moderne sau clasice.

cuier elegant suceava

Cuierele

Un hol organizat se datoreaza cuierului. Acestea sunt de multe ori neglijate, dar defapt ele sunt o aditie binevenita in orice hol. In ele iti poti pastra hainele sau obiectele pe care le utilizeze zilnic si trebuie sa le ai la indemana. Un avantaj ar fi faptul ca indiferent de modelul pe care-l alegi, un cuier organizat ocupa foarte putin spatiu si ofera mult loc de stocare.

Va asteptam in al nostru magazin de mobila Suceava sau magazin de mobila Radauti pentru a vedea intreaga noastra gama de cuiere clasice, cuiere moderne, cuiere tip pom, etajere, comode si multe altele.

Posted on 02-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next