Ce trebuie sa stii despre camera celor mici

Ce trebuie sa stii despre camera celor mici

Ce trebuie sa stii despre camera celor mici

Cred ca ne putem pune tot de acord ca o camera a unui copil trebuie sa indeplineasca urmatoarele patru roluri:
1. sa fie un loc de odihna
2. sa fie un loc pentru joaca
3. sa-si poata face activitatile scolare
4. sa reflecte in proportie cat mai mare personalitatea copilului


1. Zona in care copilul doarme trebuie sa-i asigure tot confortul si odihna

Alege un pat cu o structura rezistenta si nu uita de o somiera de calitate si o saltea potrivita nevoilor sale. Eventual poti alege un pat cu o somiera rabatabile sau un pat cu sertare pentru a depozita asternuturile.

O saltea ergonomica il poate face pe cel mic sa se bucure de toata sustinerea intreaga noapte. Salteaua trebuie sa o alegem cu grija si iti recomandam sa nu te zgarcesti in privinta acesteia cand va veni momentul sa o cumperi. Cel mic va petrece o mare parte din timp dormind pe saltea, deci prin urmare aceasta trebuie sa fie comoda si sa asigure in acelasi timp o pozitie sanatoasa a corpului.
Langa pat puteti aseza o noptiera sau doua, unde cel mic va putea sa-si pastreze toate cartile sale preferate pe care le poate citi inainte de culcare.

2. Un spatiu de joaca amenajat in camera copilului il va face sa se bucure de toate momentele recreative

Aici iti recomandam sa te consulti cu princhindelul tau. Trebuie sa tii cont de pasiunile lui astfel incat sa-i faca placere sa stea in acea camera si sa revina cu drag si nerabdare acasa. Spre exemplu, daca avem un copil pasionat de curse de masini nu putem sa-i punem un pian in camera. Vei arunca banii pe fereastra degeaba pe ceva ce el nu-l va folosi niciodata.
Din camera nu trebuie sa lipseasca o piesa de mobilier pentru a depozita din lucruri, cum ar fi o comoda cu sertare. Acolo pot fi puse toate jucariile acestuia, cartile si chiar se pot expune pe ea amintiri si obiecte decorative.

scaun birou suceava

3. Zona pentru studiu trebuie sa fie distractiva la nivel vizual si placuta

Exact ca si in cazul saltelei, biroul si scaunul trebuie sa ii ofere acestuia o postura corecta pe intreaga durata a efectuarii temelor. Trebuie sa avem mare grija de coloana vertebrala a celui mic. Se recomanda sa alegeti un scaun de birou cu suport pentru lombari si reglabil pe inaltime.

4. Personalizeaza camera cu ajutorul corpurilor de iluminat, a jucariilor sau a covoarelor

Toate aceste lucruri trebuie sa fie alese sa fie in principiu pe placul celui mic. Astfel atmosfera pe care o vom obtine va fi calda si vesela.
Noi, cei de la Occident Design, credem ca micile detalii tot timpul fac diferenta. Va asteptam in showroom-ul nostru din Radauti si Suceava unde avem o gama larga de scaune pentru birou, birouri pentru copii, birouri pentru scolari, comode, noptiere etc. care cu siguranta vor fi pe placul dumneavoastra.

Posted on 04-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next