5 lucruri pe care sa NU le faci atunci cand amenajezi un living

5 lucruri pe care sa NU le faci atunci cand amenajezi un living

5 lucruri pe care sa NU le faci atunci cand amenajezi un living

Putem spune ca noi, cei de la Occident Design Suceava si Occident Design Radauti, consideram living-ul camera vedeta a casei. Aici petrecem cel mai mult timp si de aceea trebuie sa-l "imbracam" in cele mai frumoase "haine" pe care le avem sau ni le permitem. Aici vor sta invitatii si persoanele noastre dragi la discutii lungi si vom impartasi bucurii si povesti familiei zilnic. De aceea trebuie ca noi sa tinem cont sa-l amenajam cat mai comod si intr-un moc cat mai aspectuos si functional in acelasi timp.

Daca puteti, incercati sa tineti cont de aceste 5 NU-uri in materie de amenajari ale living-ului.

1. Evita cablurile imparstiate prin camera. Pentru a nu creea senzatia unui spatiu dezorganizat si in haos, incearca sa eviti intinderea cablurilor cat mai mult. In acelasi timp vei evita si riscurile de accidentare, deoarece acestea sunt un pericol de impiedicare daca sunt imprastiate la intamplare pe podea.

2. Nu bloca intrarea in living. Nu vrei sa transmiti indirect un mesaj cum ar fi "pe aici nu se trece", ci vrei ca totul sa fie cat mai fluid si primitor caci acesta este rolul unui living. Nu amplasa in dreptul usii canapele, plante sau alte obiecte.

3. Mobila nu ar trebui sa fie inghesuita. Pentru un living echilibrat si primitor, trebuie sa pastrezi o distanta de cel putin 30cm intre piesele de mobilier din sufragerie si incearca sa nu le lipesti in totalitate de perete. Lasa cativa cm distanta de acesta.

mobila living suceava

4. Nu pune covoare in camera la intamplare. Acestea creeaza un disconfort atat vizual cat si practic. Tine cont de acest lucru si evita asezarea lor cu marginile sau conturile acestora spre iesire/intrare. In acest mod poti evita accidentarea musafirilor, astfel ei nu se vor impiedica la intrarea in living.

5. Nu pune pe acelasi perete cu fereastra o oglinda. Este o greseala de design acest lucru si nu are rost sa incarci acelasi zid cu obiecte luminoase din sticla. Pentru o senzatie de spatiu marit, plaseaza oglinda in spatele canapelei sau chiar desupra semineului.

Vei vedea ca doar cu putina atenti si cu niste mici modificari intreaga camera se va schimba in totalitate si va deveni mult mai placuta si mai practica in acelasi timp. Pentru alte idei de amenajare sau pentru o gama completa de mobila pentru living, mobila pentru sufragerie sau mobila pentru dormitor va asteptam in al nostru magazin de mobila Suceava sau magazin de mobila Radauti Occident Design.

Posted on 07-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next