Pat Tapitat - adu un plus de stil in dormitor

Pat Tapitat - adu un plus de stil in dormitor

Pat Tapitat - adu un plus de stil in dormitor

Paturile tapitate incep sa castige din ce in ce mai mult teren in materie de confort si trend. Putem amenaja cu usurinta un dormitor cu stil si bun gust. Acesta poate conferi unei incaperi un aer primitor si relaxant, indiferent de materialul acestuia, culoarea lui sau modelului.

Ce materiale alegem

In primul si in primul rand, atunci cand ne-am hotarat sa alegem un pat tapitat, trebuie sa ne gandim din ce material sa fie. Cele mai populare sunt in primul rand stofa, pielea ecologica si pielea naturala. Primele doua sunt un adevarat succes in materie de gratie si intretinere si au un pret mult mai redus fata de cel al pielii.
Pielea are nevoie periodic de o gama de solutii speciale pentru a o hidrata si a isi mentine textura. Stofa si pielea ecologica trebuie stearsa periodic de praful pe care il acumuleaza cu o perie de haine sau carpa moale.

Pat tapitat suceava

Modelul si culoarea

Odata ce stim din ce material ne dorim patul, trebuie sa stim ce culoare dorim sa aibe acesta si daca ne dorim un model simplu sau unul spectaculos. Daca alegem culori deschisa, precum alb, crem sau bej, vor inspira calm si relaxare.

Pentru model, putem opta si in functie de ceea ce ne place. Pentru ceva minimalist, cu forme simple si linii drepte sau unul cu tablia arcuita si decorate cu o gama de butoni eleganti.

Mobilierul complementar

Un avantaj mare al patului tapitat este ca iti poate oferi o gama destul de larga de posibilitati atunci cand vrei sa alegi piesele de mobilier de completare precum noptierele sau comoda. Poti alege sa tapitezi inclusic noptierele si comoda pentru un plus de eleganta.

Daca nu doresti acest lucru, poti alege o nuanta apropiata de cea a patului. Ne putem "lega" si de picioarele patului si daca acestea sunt din lemn si au o culoare in contrast cu patul, putem alege noptiera si comoda in aceeasi nuanta ca si culoarea lemnului de la picioare tot pentru un plus de eleganta.

Noi, cei de la Occident Design Suceava si Occident Design Radauti va punem la dispozitie o gama larga de paturi tapitate, paturi tapitate cu piele ecologica, paturi tapitate cu stofa si paturi tapitate cu material textil. In showroom-ul din Radauti si Suceava paturi tapitate puteti gasi cu ridicare imediata din showroom.
Indiferent de tipul de pat pe care il alegem, cel mai important este sa fie pe gustul nostru si sa ne putem odihni cu succes in el in fiecare seara.

Posted on 09-05-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next