4 modalitati prin care putem antifona provizoriu apartamentul

4 modalitati prin care putem antifona provizoriu apartamentul

4 modalitati prin care putem antifona provizoriu apartamentul

Toti stim cum este sa traiesti in apartament cu vecini destul de galagiosi sau daca locuim intr-o zona zgomotoasa.
O antifonare permanenta a apartamentului poate fi costisitoare sau uneori chiar imposibila. Daca locuim in chirie, acest lucru este chiar imposibil. O antifonare temporara este usor de pus in practica si vine cu beneficii in acelasi timp.


Este important de stiut ca zgomotul se propaga si de aceea este important sa eliminam spatiile sau caile prin care sunetul se transmite. O gama de suprafete moi si inegale pot absorbi undele sonore pe cand cele drepte le reflecta cu aceasi intensitate.

1. Cartile - un raft incarcat cu carti, o biblioteca, va stoca cu succes o parte din zgomot. Este important sa lasam spatiul liber pe peretii din interiorul apartamentului si pe pereti comuni cu vecinii putem aranja cartile, revistele sau oricare alte documente avem in casa.

Mobila Biblioteca Suceava

2. Draperiile si perdelele - nu trebuie sa aglomeram apartamentul cu mobila multa. Pentru a estompa zgomotul ce vine de afara putem adauga materiale textile moi si groase pe perete de exemplu sau draperii din tavan pana-n parchet.

3. Covoarele - daca avem vecini galagiosi dedesupt, sau nu vrem ca vecinul de sub noi sa aude tot ceea ce vorbim, alegeti covoare mai groase sau suprapuneti covoarele unul peste altul. Daca vrem sa le suprapunem, trebuie sa alegem covoare de dimensiuni, texturi si culori diferite pentru a creea un efect modern si interesant.

4. Reamenajarea camerei - imaginati-va camera intr-o alta forma. Puteti spre exemplu sa pozitionati televizorul pe peretele cu vecinul sau cel extern sau chiar mutati patul spre peretele cel mai indepartat de orginea zgomotului care va deranjeaza.


Magazinul de mobila Suceava si magazinul de mobila Radauti Occident Design va asteapta in vizita. Daca va ganditi la reamenajarea apartamenului sau casei si aveti nevoie de un pat elegant, o biblioteca clasica sau o comoda moderna va asteptam cu drag sa ne admirati intreaga gama de mobila moderna si mobila clasica.

Posted on 11-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next