Cele mai intalnite greseli in materie de decoratii

Cele mai intalnite greseli in materie de decoratii

Cele mai intalnite greseli in materie de decoratii

1. Ti se pare ca arata chiar bine, dar totusi este cea mai incomoda piesa de mobilier pe care o ai? Il putem compara ca un toc Stiletto, care este frumos si da bine, dar este atat de incomod. Trebuie sa ne dea de gandit ca oricat ar arata de bine, daca nu-l poti folosi intr-un mod confortabil in asa fel incat sa stai pe el, sa te simti bine in el sau sa mergi pe el, atunci putem spune ca trebuie inlocuit sau inlaturat caci nu este pentru tine.

2. Piesa de mobilier arata bine in revista si magazin, este la moda, dar oare este si pentru casa ta? Daca nu se potriveste cu ceea ce ai in casa si arata ca "nuca in perete", atunci ar trebui sa nu o alegem si sa incercam sa ne concentram mai mult pe ceea ce avem in casi si ni se potriveste.

3. Un perete pe care ai aplicat o culoare pe care nu ai avut ocazia sa o testezi sau cu timpul s-a sters? Putem spune ca cel mai dificil este sa vopsim o camera intreaga intr-un verde spre exemplu si apoi sa ne dam seama ca odata ce am pus piesele de mobilier, decorul, textura pe care peretele o are si lumina pe care o avem in casa, sa ne dam seama intr-un final ca nu este chiar nuanta pe care o vedem pe cutie. Noi, cei de la Occident Design, avem si echipa de zugravit Suceava si echipa de zugravit Radauti si iti recomandam sa testezi viitoarea culoare pe care planuiesti si o folosesti pe o mica parte din perete. Astfel, vei vedea cu adevarat cu arata aceasta si cum va da odata uscata cu restul mobilierului pe care il ai in camera.

magazin mobila suceava

4. Cumperi ceva ce nu ai nevoie si ti se pare ca e ceva de vis ce trebuie sa o ai? Spre exemplu, vezi o masa cu 12 scaune din lemn masiv care trebuie sa o ai, dar spatiul nu iti permite sa o integrezi cu succes sau iti cumperi un TV de dimensiuni uriase si in montezi pe perete in dormitor, dar iti dai seama ca tu in dormitor mergi doar sa te odihnesti si nu te uiti niciodata la TV inainte de culcare. Astea sunt doar cateva exemple. Incearca sa-ti cumperi piese de mobilier si in functie de stilul de viata pe care l-ai adoptat sau in functie de nevoile tale.

5. Alegi solutii rapide si ieftine? Daca ti-ai dorit de mult sa mergi intr-o vacanta, dar vezi un pret excelent la un scaun de birou pentru director si alegi scaunul, poate ti se pare o varianta buna pe moment. Aici intervine si norocul fiecaruia, dar sa spunem ca peste cateva luni sau un an, scaunul se rupe, putem invata din asta ca mai bine alegi un lucru mai de calitate si mergeai in vacanta cu familia si aveati niste amintiri frumoase impreuna.

In magazinele noastre de mobila Occident Design Radauti si Occident Design Suceava mobila eleganta sau mobila moderna este tot timpul prezenta. Nu ezitati sa ne faceti o vizita daca sunteti in cautare de paturi tapitate, living din lemn masiv, dormitoare elegante, dormitoare moderne sau orice alt tip de mobilier pentru hol, living sau dormitor.

Posted on 14-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next