Accesoriul de efect in dormitor si living

Accesoriul de efect in dormitor si living

Accesoriul de efect in dormitor si living

Astazi vom vorbi putin despre oglinzi. Pe langa faptul ca sunt functionale, oglinzile joaca si un rol important in materie de decoratiuni deosibite si importante. Indiferent de incaperea in care sunt amplasate, fie ca este vorba despre dormitor, hol, baie, living, bucatarie sau zona de dining, orice spatiu din casa poate fi potrivit pentru o oglinda sau chiar mai multe. Astazi vom putea invata cum sa includem in decorul nostru oglinzile.

Daca vrei sa cumperi o oglinda noua si sa mai adaugi un plus de efect decorului tau, te invitam in showroom-ul nostru din Radauti pentru a va delecta privirile cu intreaga noastra gama de Oglinzi si obiecte decorative din oglinzi. Pe langa oglinzi simple, avem si tablouri cu oglinzi, ceasuri cu oglinzi etc.

Oglinda in living

Putem spune ca living-ul este una din incaperile unde dispunem de un spatiu mai mare. Aici putem da frau liber imaginatiei in privinta amenajarii si putem include cat mai multe decoratiuni pe gustul nostru. O oglinda sau mai multe sunt niste idei excelente si te si poti folosi de acestea chiar daca ai living-ul mai mic sau mai mare.
Un aspect important in privinta unei oglinde este rama acesteia. Trebuie sa tii cont de aceasta atunci cand vrei sa amenajezi un spatiul. Rama are rolul de a da oglindei un design menit sa evidentieze incaperea dar o pot face si simplu si versatil. Acestea din urma vor devora incaperea intr-un mod mai rafinat si subtil.
Sa luam un exemplu real. Intr-un living, putem aseza in apropierea unui fotoliu o oglinda si spatiul se poate transforma instant in unul elegant si original. Putem alege atat o oglinda de dimensiuni mari care va completa living-ul cu stil si functionalitate fiind si practica in acelasi timp, sau putem alege o oglinda realizata din mai multe bucati care vor forma un puzzle pe perete. Putem alege chiar si un paravan format din sticla pentru a da camerei un aspect inedit si a o scoate din anonimat.

Oglinzile in dormitor

Pentru un dormitor care are dimensiunile mai mici, oglinzile sunt perfecte. Datorita caracteristicilor acestora le putem include in acest spatiu pentru a da impresia unui spatiu mai mare. Ele vor contribui cu succes la o amenajare care sa te imbie mai mereu la odihna si relaxare. Spre exemplu, poti pune deasupra masutei de toaleta o oglinda mai deosebita si astfel iti vei personaliza spatiul tau si vei avea la dispozitie un loc ideal unde sa te pregatesti dimineata sau inainte sa iesi in oras. Putem alege o oglinda cu rama simpla pentru a accentua latura practica si a nu incarca vizual decorul. O rama putin mai extravaganta va aduce cu ea un aer mai rafinat si sofisticat.

Daca vreti sa va redecorati dormitorul sau sunteti in cautare de mobila noua, atunci va asteptam in magazin de mobila Suceava Occident Design si magazin de mobila Radauti Occident Design pentru o gama completa de dormitoare elegante, dormitoare din lemn masiv, dormitoare moderne, living din lemn masiv, paturi tapitate etc.

Posted on 15-05-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next