Cum poti sa-ti imbunatatesti design-ul casei in 5 moduri

Cum poti sa-ti imbunatatesti design-ul casei in 5 moduri

Cum poti sa-ti imbunatatesti design-ul casei in 5 moduri

Astazi vom vorbi putin despre 5 moduri in care ne putem imbunatati design-ul casei in asa fel incat sa facem din caminul nostru unul mai primitor si mai calduros.

1. Vopsirea peretilor - putem spune ca este una dintre cele mai rapide si mai putin costisitoare variante prin care putem renova o incapere. Este o operatiune ce nu dureaza foarte mult, iar partea buna este ca avem ocazia sa testem o culoare puternica pe unul dintre pereti.

2. Inlocuirea podelei vechi - poate ca nu pare o schimbare atat de importanta, dar inlocuirea podelei este o decizie inteleapta. Pe langa faptul ca ii dam camerei un aer proaspat, dar prin aceasta schimbare putem creste simtitor chiar si valoarea casei daca ne hotaram sa o punem spre vanzare.

Mobila Suceava

3. Renovarea baii - fie ca alegem sa schimbam partial sau total aspectul baii noastre, cu siguranta vom obtine un efect dublu neasteptat asupra familiei si a prietenilor atunci cand vor veni in vizita. In acest mod, vom si igieniza total baia si va da un impuls de relaxare si senzatia unui spatiu mai modern.

4. Renovarea bucatarii - fiecare dintre noi ne dorim o bucatarie noua si functionala. Puteti sa refolositi electrocasnicele daca nu sunt uzate sau defect si astfel va puteti focusa pe mobila si design. Cu doar niste mici imbunatatiri, mobila de bucatarie si accesoriile din ea sunt mai putin costisitoare si vor avea un efect vizual mai puternic.

5. Mobila si accesoriile - prin alegerea unor piese de mobilier potrivite, putem aduce un aspect unicat si stilat casei noastre. Principalul scop este sa-i dam un nou suflu, fie el modern sau clasic. Daca dispuneti de un buget limitat, incercati sa cumparati prima data mobila de calitate in primul rand si accesorizatile intr-un mod elegant cu obiecte nu foarte scumpe, cum ar fi amintirile de familie. Acestea vor aduce un suflu nou camerei si un plus urias.

Va asteptam in showroom-ul Occident Design Suceava mobila eleganta si mobila moderna Suceava. Dispunem de o gama larga de dormitoare elegante, dormitoare din lemn masiv, dormitoare moderne, dormitoare clasice, livinguri, holuri etc.

Posted on 16-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next