Animalele de companie - cum integram necesitatile acestora in designul casei

Animalele de companie - cum integram necesitatile acestora in designul casei

Animalele de companie - cum integram necesitatile acestora in designul casei

Toti cei care avem un animal de companie stim cat de repede acestia devin membri ai familiei cu drepturi depline. Daca aveti un animalut de casa, probabil deja ati facut unele mici schimbari in casa pentru a le face cat mai placuta sederea.
Daca in primul rand ati stabilit zona unde acesta mananca, unde doarme, este doar inceputul. Nu uitati ca puteti sa si integrati in decor nevoile acestora.

1. Dusul pentru acesta - desi unii dintre noi alegem sa mergem cu patrupedul spre exemplu la veterinar si coaforul canin pentru a-l spala si toaleta, acest lucru poate fi destul de costisitor in timp. Putem alege o solutie mai simpla si anume sa le facem baie noi acasa. Fie ca avem o cada sau o cabina de dus cu podeaua mai ridicata, sarcina devine mai usoara. Daca aveti cada, puteti spre exemplu sa adaugati un perete de sticla si astfel evitati si imprastierea stropilor de apa pe podea.

2. Bulorile incorporate - fie ca vorbim despre apa sau mancare, bolurile sunt necesare. In majoritatea timpului, acestea nu arata chiar bine ba chiar le poti gasi imprastiate pe podeaua din hol, baie sau bucatarie. Incercati sa le incastrati intr-un sertar de la nivelul inferior al mobilierului. Astfel, acestea pot fi ascunse atunci cand nu este nevoie de ele, risipa si mizeria fiind mai mica.

3. Usita de acces - daca aveti un animal de companie si locuiti la casa, atunci sigur veti avea in plan si o usita de acces pe care animalutul o poate folosi. Renuntati la ideea unei usi de plastic rabatanta. Astazi veti gasi in comert optiuni mult mai frumose ca design care se pot integra perfect estetic in arhitectura casei.

4. Locul de dormit - puteti sa-i faceti spatiul de dormit in dulapurile deja existente. Aceasta solutie este practita si frumoasa in acelasi timp si le va oferi acesora o senzatie de protectie si siguranta.

5. Usa despartitoare pentru catei - daca in familie a aparut un mic bebelus, atunci acesta trebuie ferit in conceptia unora de animalutele paroase. Putem alege o varianta a unei jumatati de usi despartitoare intre camera copilului si restul casei. Nu trebuie sa inchideti in totalitate animalutul intr-o camera, puteti doar sa puneti o bariera "mintala" in capul acestora. O puteti realiza din orice material si pe orice marime. Puteti transforma chiar si o usa normala intr-o jumatete de usa doar prin simpla ei taiere.

Noi, cei de la Occident Design Radauti si Occident Design Mobila Suceava va asteptam cu drag daca sunteti in cautare de paturi pentru copii, paturi tapitate, mobila din lemn masiv Suceava, mobila din MDF Suceava, cuiere tip pom Suceava, comode tv Suceava etc etc. Nu ezitati sa ne faceti o vizita si cu siguranta nu veti regreta!

Posted on 20-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next