Acest magazin folosește cookie-uri și alte tehnologii, pentru a vă îmbunătăți experiența de pe site-ul nostru.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. 

Asortarea mobilei wenge – mici trucuri si intretinere
   11/27/2020 18:08:27    0 Comments
Asortarea mobilei wenge – mici trucuri si intretinere

Asortarea mobilei wenge – mici trucuri si intretinere

Un farmec aparte, prin imbinarea clasicului cu modernul, este prezent in mobila wenge. Aceasta culoare este usor de integrat intr-o locuinta si se potiveste in multe combinatii.

In privinta mobilei wenge, trebuie sa stim ca aceasta provine din lemnul wenge. In zilele noastre, se face mai multa referire la culoarea aceasta nu si la materiat.

Dormitor Wenge Suceava

Cum asortam mobilierul wenge

Aceasta este o culoare puternica inchisa. Desi pare ca se integreaza usor in orice incapere, atunci cand vrem sa o imbinam cu alte nuante sau sa o folosim in spatii mici, ridicata adevarate probleme. Datorita culorii inchise si reco, mobila wenge se combina cel mai bine cu peretii, pardoseala sau decorurile in culori calde cum ar fi lila, verniul sau garbenul mustar. Putem asorta mobila cu parchetul, covorul, draperiile, canapeaua sau fotoliile.

Un truc este sa folosim lumina in favoarea noastra. Culoarea wenge poate inchide foarte mult o camera si de aici vine si nevoia de mai multa lumina pentru a contracara efectul. O idee simpla ar fi plasarea spoturilor de-a lungul mobilierului, in partea de sus. Un lampadar intr-o culoare deschisa poate aduce si el un plus de luminozitate in camera. Incercati sa evitati neoanele sau becurile led care au o culoare puternica rece spre albastru. Alegeti becuri cu lumina calda, cat mai galbena.

Intretinerea mobilei wenge

Aceasta nu are nevoie de extra atentie fata de o mobila obisnuita. Este usor de intretinut si praful se sterge foarte usor doar prin simpla trecere cu o laveta moale din microfibra. Putem folosi fara probleme solutii clasice din comert sau home made.

Cum stergem petele de grasime? Acestea dispar cu usurinta daca folosim o laveta umezita si detergent de vase. Dupa ce a fost sters detergentul putem da cu un produs din comert de sters praful de pe mobila din pal.

Noi, cei de la Occident Design Suceava si Occident Design Radauti, comercializam o gama variata de dormitoare si mobilier in culoarea wenge. Va asteptam cu drag in unul din showroom-urile noastre pentru a va delecta privirile.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comentariu:
Type Code

Urmariti-ne pe Facebook