5 ponturi de curatenie in casa

5 ponturi de curatenie in casa

5 ponturi de curatenie in casa

Desi pare mai greu de crezut, caldura s-a asezat si peste Romania. O data cu temperaturile ridicate si zilele mai insorite, apar si planurile in ceea ce priveste curatenia generala.
O curatenie generala ne poate insufla senzatia unui inceput nou si o resetare in acelasi timp a hainelor, paturilor si aerului din casa.
Haideti sa vedem cateva idei care ne vor ajuta sa organizam un proces de improspatare a casei mult mai facil.

1. Scapa de aglomerare - inainte de o curatenia de vara, trebuie sa scapati de lucrurile care s-au adunat in casa dumneavoastra in anotimpul rece. Sortati imbracamintea si accesoriile in trei gramezi si anume: lucruri de pastrat, lucruri de donat si lucruri de aruncat. Pentru un spatiu curat si mult mai aerisit, scapati de lucrurile pe care nu le-ati mai folosit de un an de zile spre exemplu. Suntem siguri ca daca nu le-ati folosit pana acum, nu le veti folosi nici de acum inainte.

2. Adunati toate produsele de curatenie pe care le aveti in casa - unii dintre noi avem un obieci prost sa depozitam obiectele de curatenie in zone diferite ale casei, cum ar fi dulapul din baie, din bucatarie sau pe hol si nu le pastram toate in acelasi loc. Salvati timp pretios in cazul curateniei generale, adunand toate aceste obiecte de curatat in acelasi loc pentru a nu alerga dintr-o camera in alta. Folositi o cadita sau o galeata din plastic in care sa carati obiectele de curatenie in diferitele zone ale casei.

3. Setati-va un obiectiv clar - este simplu, daca aveti o casa mare, curatenia generala nu poate fi facuta de o singura persoana intr-o singura zi. Segmentati-va obiectivele in portiuni clare si faceti totul pe rand. Incepeti cu ce camera doriti dumneavoastra si apoi pastrati o ordine, de jos in sus sa de sus in jos. Alegerea va apartine in totalitate.

4. Nu evitati sa curatati zonele greu accesibile - desi nu prea le dam importanta, o curatenie generala se refera si la spatiile unde accesul nu este chiar facil. Nu ezitati sa curatati lustrele, interiorul masinii de spalat, spatele masinii de spalat, hota, aerul conditionat, spatele aragazului etc etc.

5. Faceti totul mai distractiv - o curatenie generala nu este o treaba usoara. Incercati totusi sa nu priviti totul ca pe o povoara sau o pedeapsa. Folositi muzica sa va ridicati starea de spirit si mai rasplatiti-va cu un pic de dulce in pauza dintre camere. Daca aveti mici ajutoare, cum ar fi copii, nu uitati de ei. Implicati-i in procesul de curatenie si dati-le sarcini usoare si potrivite varstei loc. Fa ca totul sa devina amuzant pentru ei si cu siguranta iti vor fi de ajutor.

Pentru a va reimprospata decorul casei, va asteptam in al nostru magazin de mobila Suceava Occident Design si magazinul de mobila Radauti Occident Design cu o gama larga de obiecte decorative elegante, mobilier elegant, dormitoare moderne, dormitoare clasice, mese cu scaune pentru bucatarie etc.

Posted on 21-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next