Acest magazin folosește cookie-uri și alte tehnologii, pentru a vă îmbunătăți experiența de pe site-ul nostru.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. 

Folosirea culorilor puternice in amenajarea locuintei
   11/27/2020 18:09:01    0 Comments
Folosirea culorilor puternice in amenajarea locuintei

Folosirea culorilor puternice in amenajarea locuintei 

Multi dintre noi nu stim, dar culorile ne pot afecta foarte mult starea de spirit, memoria, timpul in care reactionam si chiar puterea fizica. Deoarece o buna parte din timp ne-o petrecem in casa, trebuie sa acordam o atentie sporita culorilor, astfel incat sa putem creea un spatiu confortabil pentru psihicul nostru.

 

Cum ne infuenteaza culorile

Acest aspect a fost si inca mai este studiat de oamenii de stiinta din toata lumea. Culorile ne infuenteaza starea de spirit si chiar sunt dovezi in care nuantele puternice de rosu ofera o incredere sporita unelor persoane, pe cand cele albastre provoaca un sentiment de calm si liniste.

Verdele – de cele mai multe ori, aceasta culoare este asociata cu o gandire creativa, fiind recomandat pentru birourile de acasa sau studiourile de arta.

Rosu – intr-un simplu experiment, persoanele care sunt vazute cu un fundal rosu in spate sunt percepute de ochiul uman ca fiind mult mai atractive. Aceasta culoare se potriveste pe un perete in dormitor sau chiar pe peretele salii de sport din casa.

Violetul – de cele mai multe ori, este asociat cu sofisticalitatea. Se potriveste de minune intr-un living daca vrei sa-ti impresionezi musafirii

Galben – o culoare calda care poate fi folosita in bucatarie pentru stimularea apetitului

Albastru- culoarea pe care multa lume o prefera, deoarece ii face sa se simta mult mai calmi. Se potriveste in orice camera din casa.

 

Noi, cei de la Occident Design am deschis recent un magazin de mobila Suceava si va invitam sa explorati minunatul nostru showroom. Tineti cont ca amenajarea locuintei in culori indraznete este modul prin care noi ne putem exprima preferintele stilistice dar si o modalitate de a te motiva pe tine insusi. Creeaza-ti acel spatiu plin de liniste si energie pozitiva daca doresti. Musafirii vor fi tot timpul impresionati de culorile nonconformiste.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comentariu:
Type Code

Urmariti-ne pe Facebook