Acest magazin folosește cookie-uri și alte tehnologii, pentru a vă îmbunătăți experiența de pe site-ul nostru.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. 

Cum poti crea o locuinta mai luminoasa si mai spatioasa cu ajutorul oglinzilor
   11/27/2020 18:09:51    0 Comments
Cum poti crea o locuinta mai luminoasa cu ajutorul oglinzilor

Cum poti crea o locuinta mai luminoasa si mai spatioasa cu ajutorul oglinzilor

In domeniul interioarelor, oglinzile nu sunt un obiect nou. Desi sunt mult mai des utilizate in scop practic decat pentru infrumusetarea camerei, oglinzile prin formele si amplasarea lor pot transforma o camera in totalitate.

Ele au ca scop principal reflectarea luminii si pot fi folosite pentru a crea impresia unui spatiu mai mare decat in realitate.

Avantajele utilizarii oglinzilor

In general, oglinzile sunt folosite in mod practic pentru a reflecta imaginea celor care locuiesc in locuinta. De cele mai multe ori, sunt amplasate in locuri strategice cum ar fi deasupra chiuvetei din baie sau in holul de la intrare. In zilele noastre, descoperim noi avantaje ale oglinzilor. Amplasate in locul potrivit, ele pot lumina orice spatiu. Rolul oglindei este si de a reflecta orice tip de lumina fie ea naturala sau artificiala. Plasarea de oglinzi mari in dormitor sau in living te va face sa te bucuri de mai multa lumina, chiar si in colturile intunecate. Pot chiar si sa mareasca vizual un spatiu, astfel marimea oglinzii poate contribui la marirea aparenta a camerei, ea creeaza iluzia de profunzime.

Oglinzile pot fi folosite si ca obiecte de decor. O oglinda cu o rama eleganta se potriveste in orice incapere din casa.

Noi cei de la Occident Design Radauti si Suceava mobila infrumusetata cu o oglinda pe ea sau langa, poate transforma un spatiu in unul incapator si plin de lumina. Totul este sa stii cum sa pozitionezi oglinzile. Nu va feriti sa alegeti oglinzile mari! Acestea nu ocupa mult spatiu pentru ca sunt subtiri si se potrivesc cu orice stil pe care-l aveti in casa dumneavoastra.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comentariu:
Type Code

Urmariti-ne pe Facebook