Acest magazin folosește cookie-uri și alte tehnologii, pentru a vă îmbunătăți experiența de pe site-ul nostru.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. 

CUM FUNCTIONEAZA?


       Dreptul de retur este valabil doar clientilor persoane fizice sau grup de persoane constituite in asociatii, care au achizitionat produse de pe www.occidentdesign.ro (S.C. IULSTAR S.R.L.).

       Pentru a beneficia de returul produselor in 10 zile, trebuie completat formularul de retur de pe site, cel tarziu in a 10-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 10 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

       Returnarea produselor se face de catre client, iar costurile de retur sunt suportate de catre client.

       In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.
        Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.
       In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.


       Pasii pe care trebuie sa-i urmati:
1. Completarea FORMULARULUI DE RETUR;
2. In urma completarii formularului, clientul are obligatia sa trimita produsul prin curierul agreeat cu vanzatorul in maxim 48 de ore de la primirea numarului de inregistrare al returului
3. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:

  • Mentionarea pe documentul de transport a numarului de retur (numarul comunicat in momentul completarii formularului de la pct 1);
  •  Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original) ce urmeaza a fi returnat.

Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Destinatar: IULSTAR SRL - Departament Service
Adresa: Sediu social: Str. MARTISOR Nr. 6, Radauti
Numar Retur: ****

INLOCUIRE SAU RETUR BANI

       In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre IULSTAR SRL, in contul indicat la completarea formularului.

EXCEPTII

      
Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
       b. Produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA  este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)
       c. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
       d. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
       f. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsele cumparate de la punctul de lucru al SC IULSTAR SRL nu se pot considera a face obiectul unui contract la distanta.

DE RETINUT

       In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse, care sa acopere taxa pentru readucerea in stadiul initial a produsului (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.
       De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
       Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

       Dreptul de Retur in 10 zile este conform legislatiei in vigoare (Ord. nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta).

Urmariti-ne pe Facebook